Galatasaray'da başkanlık rakamı: 1200 oy!
Galatasaray'da 5 adayın yarışacağı kongreye pandemi şartları ve tatil dönemine denk gelmesi yüzünden yüksek katılım beklenmiyor. Son seçimde 4 bin 93 üye oy kullanmıştı. Yeni başkan 1100-1200 oyla seçilebilir.

Galatasaray Kulübü'nde 19 Haziran Cumartesi günü gerçekleşecek başkanlık seçimi çok adaylı ama katılım o kadar gözükmüyor.
Sarı-kırmızılı camiada aday enflasyonunun yaşandığı seçime katılımın aynı coşkuda olmayacağı öngörülüyor. Son seçimde katılımın 4 bin 93 olarak gerçekleştiği ancak bu sefer pandemi şartları ve tatil dönemine denk gelmesi nedeniyle bu rakamın çok fazla geçilmesinin de söz konusu olmadığı belirtildi.
Işın Çelebi'nin yarıştan çekildiğini açıklamasından sonra 5 adayın gireceği genel kurula yaklaşık 4 bin kongre üyesinin katılarak oy kullanması bekleniyor.
Seçimde bir adayın ipi önde göğüslemesi için ise 1100-1200 civarı oy alınması gerektiği adaylar tarafından tahmin ediliyor. Bu nedenle adaylar her oyun kendileri için çok fazla önemi olduğunun farkında.
Yüzde 70 karşı oy
Başkan adayları tarafından yurt içinden ve yurt dışından üyelerin sandığa getirilip, oy kullanması için için çeşitli çalışmalar da yapılıyor. Her bir oyun öneminin farkında olan başkan adayları ellerinde hazirun listesi olmaması handikapına rağmen ulaşabildikleri ölçülerde üyeleri sandığa getirmeye çalışıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!

Jarell Quansah, Bayer Leverkusen'e transfer oldu
