Galatasaray'da artık Chedjou'ya forma yok!
Trabzonspor maçından 1 gün önce sağlık heyeti 'oynayabilir' dediği halde forma giymek istemeyen Kamerunlu stoperin kredisi de bitti.
Sezon sonunda kontratı bitecek olan Chedjou yönetimin de isteği ile zaman zaman kadro dışı bile bırakıldı... Ancak Riekerink döneminde yaşanan bu gelişmelerin ardından göreve gelen Igor Tudor, Kamerunlu oyuncuyu yeniden kadroda aktif olarak kullanmaya başlayıp bir kez daha şans verdi.
Fakat Kamerunlu bu şansı geri tepti. Trabzon maçı öncesinde yaşanan gelişmeler Chedjou'nun da G.Saray'daki geleceğini bir hayli kısalttı. Sakatlığını atlatan ve as takımda Tudor tarafından kullanılması düşünülen Chedjou, sağlık heyetinden gelen 'oynayabilir' ifadelerine rağmen maçtan önceki gün kriz çıkardı.
Kritik Trabzon deplasmanından 1 gün önce "Ağrım var, oynamayacağım" diyerek hem takımını hem de hocasını yarı yolda bırakan Kamerunlu oyuncu, artık zorunluluk olmadığı müddetçe forma şansı bulamayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter'den haftanın maçında geri dönüş!

Manchester City kan kokusunu aldı!

Stuttgart 4 attı, 3'üncü sıraya yükseldi!

Muriqi tarihe geçti; Mallorca ateş hattından çıktı

Tottenham kabustan uyanamadı!

Vitor Pereira, Nottingham'ı tutmak için savaşıyor!

Napoli, Parma deplasmanında puanları paylaştı!

Milan'ın Zaniolo'ya ilgisi sürüyor!

Real Betis galibiyet hasretine son veremedi!

Ozan Kabak sözleşmesini uzatma kararı aldı!




























