Galatasaray'da Arda Turan'ın yeni görevi!
Galatasaray'da futbolu bırakıp bırakmayacağı merak konusu olan Arda Turan'ın sarı-kırmızılılardaki yeni görevi belli oldu.
 
                                        Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Arda Turan futbolu resmen bırakmadı. ABD ve Katar'dan teklifler alan Arda Turan'ın Galatasaray'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek seçimi beklediği ortaya çıktı.
ARDA TURAN FUTBOL SORUMLUSU
Sabah'ın haberine göre, Dursun Özbek'in başkan olması halinde deneyimli ismin altyapı sorumlusu olarak sarı-kırmızılı kulüpte yeni bir kariyere yelken açacağı öğrenildi.
Son dönemde Florya'daki altyapı maçlarını kaçırmayan 35 yaşındaki yıldız, U-19 Takımı'nın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği derbiyi Kadıköy'de tribünden takip etmişti. Futbol altyapısını Galatasaray'da alan Arda Turan, antrenörlüğü seçmesi halinde Florya'da işbaşı yapmaya sıcak bakıyor. Dursun Özbek ve listesindeki Erden Timur da tecrübeli oyuncunun devam etmesini istiyor.
Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun ise Arda Turan ile ilgili bir düşüncesi bulunmuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'a Kenan Yıldız şoku!

Senne Lammens: "Uzun süre kalmak istiyorum"

Toni Kroos'tan Arda Güler övgüsü!

Barcelona'ya yeni golcü: Joaquin Panichelli

Hakan Çalhanoğlu manşetlerde: "Maçın kaderini değiştiren lider"

Mbappe, "Avrupa Altın Ayakkabı" ödülünü aldı

Otobüs şoförlüğünden La Liga'da teknik direktörlüğe: Manolo!

Liverpool'da Arne Slot'un kader virajı!

Juventus, Luciano Spalletti'yi duyurdu!

Salih Özcan için ayrılık sinyali!

 
 






















 
                                 
                                 
                                 
                         
                         
                         
                        