Galatasaray'da Arda Turan krizi
TÜM KOZLAR OYNANACAK

ARDA TURAN

STOPER TRANSFERİ
Luyindama'nın sakatlanmasının ardından mecburen Ryan Donk ve Ahmet Çalık'a yönelen Fatih Terim, hem Marcao'yu yedeklemek hem de direkt 11 kullanabileceği bir stoperin transferini istiyor. Murillo ile uzun süre temas kuran ancak Kolombiyalı futbolcunun Celta'ya imza atmasıyla büyük bir şok yaşayan Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda bir stoper transferi yapmak için çalışıyor.

FORVET İSTİYOR
Andone'nin Mart ayında sahalara dönecek olmasından dolayı Rumen futbolcunun sözleşmesini askıya almayı planlayan Galatasaray Yönetimi, forvet transferi için de kozlarını oynuyor. Sarı-kırmızılı yönetim, forvet transferi yapamazsa son çare olarak Diagne'ye yönelecek.

GENÇ FUTBOLCULAR
Takıma yeni katılacak olan futbolcuların yanı sıra gelecek vaadeden futbolcular üzerine de çalışan sarı-kırmızılı yönetim, scout ekibinin verdiği raporu da değerlendirerek Ocak ayı içerisinde "potansiyelli" bir ya da iki genç transferi yapmaya hazırlanıyor.


Emiliano Martinez, Manchester United'a doğru

Napoli, Lorenzo Lucca'da mutlu sona ulaştı

Frankfurt'tan 80 milyon Euro'luk teklife ret!

Liverpool, Rodrygo için devreye giriyor

Eljif Elmas için 12 milyon euro!

Barcelona'nın Ter Stegen kararına tepki!

Ajax, Raul Moro'yu kadrosuna kattı!

Liverpool, Luis Diaz için Bayern Münih'in teklifini reddetti

Jessey Sneijder FC Utrecht ile sözleşme imzaladı

Real Madrid, Carreras transferini açıkladı
