Galatasaray'da Ankaragücü öncesi forma savaşı
Ankaragücü maçı öncesi Falcao cezalı, yerine aday çok... Sezon başından bu yana bekleneni veremeyen Diagne favori gibi görünse de Oğulcan Çağlayan ve Ali Yavuz Kol gibi genç isimler de formayı sonuna kadar zorluyor.
Erzurum deplasmanında Avrupa kariyerindeki ilk kırmızı kartını gören Radamel Falcao, bu hafta Ankaragücü karşısında görev yapamayacak. Kolombiyalı yıldızın yokluğunda forvet adayları forma için Florya'da büyük bir rekabet içerisinde.
İlk 11'e en yakın aday kuşkusuz Mbaye Diagne. Ancak Senegalli forvet bu sezon hiç gol atamadı ve performansıyla da beklentilerin çok altında kaldı. Dolayısıyla Fatih hocanın gözü aynı zamanda alternatif isimlerin üzerinde.
Kanat forvet olarak görev yapabilen Oğulcan Çağlayan, forma adayları arasında. Genç futbolcunun idmanlarda iyi bir görüntü sergilediği öğrenildi.
Bir sürpriz olabilir
Terim'in ilgilendiği bir diğer isim 19 yaşındaki Ali Yavuz Kol. Sarı-Kırmızılılar'ın büyük beklenti içinde olduğu genç yetenek, şans verilmesi halinde kendini kanıtlamaya hazır. İdmanlarda çok sıkı çalışan ve hocasının gözüne girmeyi başaran Ali Yavuz, Terim'in sürprizlerinden biri olabilir.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Muhammed Salah, Liverpool'dan ayrılıyor!

Jules Kounde'den Galatasaray itirafı!

Rachid Ghezzal, Türkiye'ye dönmek istiyor

Kenan Yıldız, Serie A'da haftanın ilk 11'ine seçildi

Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"























