Galatasaray'da Alan ve Demba Ba transferinde geri sayım
Galatasaray, forvet hattını Alan ve Demba Ba ile kuracak ancak bu oyuncular için servet harcayacak. Alan'ın bonservisini Guangzhou Evergrade'den bedelsiz bekleyen Cim-Bom, Demba Ba için de Shanghai Shenhua'nın 6 aylığına kiralanması talebinde bulundu.

Bafetimbi Gomis'in gidişi sonrasında forvette bir türlü ayağa kalkamayan Galatasaray, golcülerini Çin'den transfer etmek için harekete geçti.
Yaz dönemindeki yanlışları tekrar etmemek isteyen Cim-Bom, Guangzhou Evergrade'den Alan ve Shanghai Shenhua'dan Demba Ba'nın 5 Ocak'ta başlayacak Antalya kampına yetiştirmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, sezon başında son dakikaya kadar beklemiş, daha sonra da transfer gerçekleşmemişti.
Brezilyalı forvet Alan Carvalho'nun Çin kulübünden serbest ayrılmasını bekleyen Cim-Bom, imza parası olarak 2.5 milyon euro vermeyi kabul etti. Alan'la planlanan sözleşmeye göre 29 yaşındaki oyuncuya her sene için 4 milyon euro ödenecek. 3.5 senelik anlaşma yapılması planlanan Alan'ın maliyeti 16.5 milyon euroyu bulacak.
Sarı-kırmızılılar Shenhua'da forma giyen Demba Ba'yı ise bekletiyor. 33 yaşındaki Senegalli futbolcuyu 6 ay için kiralayacak olan sarı-kırmızılılar, oyuncunun maaşının 2 milyon eurosunu ödemeyi kabul etti. Çin'de yıllık 8 milyon euro kazanan 33 yaşındaki futbolcunun böylece yarım sezonluk ücretinin yarısı olan 2 milyon euro, sarı-kırmızılılar tarafından üstlenecek.
Her iki futbolcu ile prensipte anlaşan Galatasaray, transfer yapabilmek için satış yapması gerektiğini unutmadan hareket ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
