Galatasaray'da 9 Mart hazırlığı!
Futbolcuların geçmiş dönemden tüm alacaklarını ödeyen yönetim bugün de bonservis bedeli borçlarını kapatacak. Ödemeler için tek kuruş banka kredisi kullanmayan Galatasaray, 9 Mart'taki zirveye sıfır sorunla gitmek istiyor.

Göreve geldikleri günden bu yana önce futbol takımının alacakları sonra geciken ödemeleri bir bir ödeyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile yönetimi bugün, 9 Mart'taki UEFA Finansal Fair Play (FFP) zirvesi öncesinde önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturacak.
Sarı kırmızılı kulüp Rodrigues, Belhanda ve Feghouli'nin geciken bonservis bedelleri için PAOK, Dinamo Kiev ve West Ham kulüplerine toplam 3.5 milyon Euro ödeyecek. Kulüp böylece 9 Mart'taki zirveye sıfır sorunla gitmek istiyor.
CENGİZ VE ALBAYRAK FARKI
Takıma bugüne kadar 3 kez ödeme yapan yönetimin, nisan ayı ile birlikte futbolculara geçmiş dönemden tek kuruş borcu kalmayacağı belirtildi.
Önümüzdeki ay SPK tarafından onaylanan bedelli sermaye arttırımı ile 100 milyon TL'nin üzerinde bir kaynağın gireceği Galatasaray'da futbolcuların tüm alacakları da sıfırlanıp hak edişleri yatırılmış olacak.
Şu ana kadar yapılan tüm ödemeler tek kuruş kredi kullanmadan gerçekleşirken Başkan Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak bu kaynağın yaratılmasında önemli rol oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Marsilya ve Lille yenişemedi!

Bologna - Juventus maçında kazanan yok!

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"
