Galatasaray'da 50 milyon euro'luk orta saha!
Galatasaray'da kiralık olarak gelen Steven Nzonzi, Jean Michael Seri ve Lemina ile Fatih Terim'in eli güçlendi

Transferde orta sahasını 3 oyuncu ile takviye edip yeni baştan kurgulayan Galatasaray, 3 yıldız için yaptığı anlaşmalarla da fark yarattı.
Kiralık olan Ndiaye ile yollarını ayıran ve Fernando'yu 4.5 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan yönetim, kiralık formülü ile UEFA Finansal Fair Play limitlerini de aşmadı. Fulham'dan Seri, Roma'dan Nzonzi ve Southampton'dan Lemina'yı birer yıllığına kiralayan Galatasaray, kasasından sadece 2.5 milyon Euro harcadı. 3 yıldız ile Avrupa çapında etkili bir orta sahaya sahip olan sarıkırmızılılar sezon sonunda bu oyuncular için 50 milyon Euro ödemesi halinde bonservisleri de alabilecek.
EN PAHALISI SERI
Fulham geçen sene 30 milyon Euro yatırım yaptığı Seri'ye 18 milyon Euro, Roma 36 milyon Euro'ya aldığı Nzonzi'ye 16 milyon Euro, Southampton 17 milyon Euro verdiği Lemina'ya 16 milyon Euro opsiyon koydurdu. 50 milyon Euro'luk orta saha göbeğine sahip G.Saray'da Terim'in de eli iyice güçlendi. Deneyimli teknik adam, üç yıldız oyuncu sayesinde Belhanda'yı da istediği gibi kullanıp hücumda etkisini artıracak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Tillman'da sona yaklaştı!

Arsenal, Norgaard'ı kadrosuna kattı!

Juventus, Conceiçao'yu ısrarla istiyor

Luca Modric, Real Madrid'e veda etti

Yusuf Demir, Elche'nin radarında!

Juventus'ta yeni gündem: Granit Xhaka

Al-Qadsiah, Retegui için anlaştı!

Napoli'den Juanlu Sanchez için teklif!

Tottenham, West Ham ile anlaştı: Muhammed Kudus

Acun Ilıcalı'dan Hull City taraftarlarına mektup!
