Galatasaray'da 4 yıldızın geleceği belli oluyor!
Sporx'in gündem yaratan programı Futbol Masası'nda Yuto Nagatomo, Eren Derdiyok, Bafetimbi Gomis ve Yasin Öztekin için açıklama geldi.

Sporx'in fenomen programı Futbol Masası'nın 6. bölümünde Mehmet Özcan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.
''İLK HEDEF NAGATOMO''
Mehmet Özcan, Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefinin Yuto Nagatomo'nun bonservisini almak olduğunu söylerken ''Transferde Galatasaray'ın ilk hedefi Nagatomo. Asamoah ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı, anlaşmaya uyulmadı. Asamoah, Inter ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Asamoah, Inter'e gitti. O yüzden Inter, Nagatomo'yu düşünmüyor.'' şeklinde konuştu.
''GOMIS VE EREN'E TEKLİF''
Takımın forvetleri Bafetimbi Gomis'e Çin'den, Eren Derdiyok'a ise Fransa'dan teklif geldiğini belirten Özcan, ''Gomis'in Çin'den 7 milyon euroluk teklif aldığı konuşuluyor. Gomis'i 5 milyon euroya satsanız, yerine öyle bir oyuncu bulamayabilirsiniz. Eren Derdiyok'u devre arasında Rennes istedi, Fatih hocanın etkisiyle kaldı. İlk 11'de oynamak istiyor ama Gomis varken bu tabii çok zor.'' dedi.
''YASİN İLE UZATILMAYACAK''
Galatasaray'ın Yasin Öztekin ile yollarını ayıracağını kaydeden Mehmet Özcan, ''Yasin Öztekin'in sözleşmesi uzatılmayacak, öyle gözüküyor. Emre Mor, Fatih Terim'in eski öğrencisi. Belki olabilir.'' ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ibrahima Konate, Real Madrid'i istiyor!

Como, Milan ile Thiaw için anlaştı: 25 milyon Euro!

Villareal'den orta sahaya takviye: Majer

Liverpool, Guehi transferinde sona doğru!

Real Betis, eski oyuncusu Emerson'a talip oldu

Inter, Ange-Yoan Bonny transferinde sona yaklaştı!

Arsenal, Lewis Skelly ile sözleşme uzattı!

Kylian Mbappe'den PSG'ye dava!

Liverpool, Milos Kerkez'i resmen açıkladı!

Lille, Olivier Giroud ile anlaşmaya yakın!
