Galatasaray'da 26 Haziran operasyonu!
Galatasaray, alınacak-gidecek isimleri gelecek hafta netleştirecek ve bunun hemen sonrasında yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.
Galatasaray, 24 Haziran'da yapılacak seçimler ve dövizde yaşanan dalgalanma nedeniyle şu an için sessiz bir bekleyiş içinde görünürken, her şey gelecek hafta netlik kazanacak.
Diğer kulüpler gibi hafta sonu yapılacak seçimleri bekleyen sarı-kırmızılılar bunun sonrasında ülkenin fotoğrafının netlik kazanacağını düşünüyor. Takımın 27 Haziran'da toplanacak olmasını da hesaba katan Galatasaray'ın kurmayları, bir gün öncesinden buluşacak ve Cim-Bom'un yol haritasını belirleyecek.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim, bir masa etrafında sarı-kırmızılıların futbolda yapacaklarını belirleyecek. UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle bu sezon 20 milyon euro zararın altında kalmak zorunda olan Aslan, ayağını yorganına göre uzatacak.
Gelecek ve gidecek isimlerin belirleneceği toplantıda sarı-kırmızılılar, düşünmediği futbolculara, "Kendisinize kulüp bulun" mesajını verecek. Transfer konusunda da satışa göre hareket edecek olan Galatasaray, 27 Haziran'daki buluşmada alt yapıdan bazı gençlere de davette bulunacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























