Galatasaray'a Valencia'dan transfer önerisi
Chedjou'nun yerine yabancı bir savunma oyuncusu arayan Galatasaray'a menajerler aracılığıyla yeni bir transfer önerisi geldi. O isim Valencia'dan Aderlan Santos
Bu sezon yediği 37 golün 16'sını rakiplerin kafa vuruşlarıyla ağlarında gören Sarı-Kırmızılılar, uzun boylu stoper avına çıktı. Sözleşmesi biten Chedjou'nun yerine yabancı bir savunma oyuncusu arayan Galatasaray'a menajerler aracılığıyla yeni bir transfer önerisi geldi.
Valencia'dan transfer etmek istedikleri golcü oyuncu Negredo'nun yanı sıra aynı takımın Tunuslu stoperi Abdennour'la da ilgilenen Galatasaray'a, aynı takımda forma giyen Aderlan Santos teklif edildi.
Bu sezon sadece 11 maçta şans bulabilen 1.92 boyundaki dev stoperin transferi için temaslara başlandı.
HAVA TOPLARINDA ÜSTÜN
Önceki sezon Braga'dan 7.5 milyon Euro'ya İspanyol kulübüne transfer olan 28 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, hava toplarındaki üstünlüğü ile dikkat çekiyor.
Valencia'nın, geçen sezon başında Beşiktaş'ın da listesinde bulunan deneyimli stoperi uygun bir rakama verebileceği konuşuluyor.
İspanya'da beklediğini bulamayan ve az süre alan Santos'un da ayrılmaya sıcak baktığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'ye kötü haber: Nico O'Reilly

Barcelona'ya Avrupa'dan men tehlikesi!

Harry Kane'den Ballon d'Or için açıklama!

Joao Felix, Barcelona'yı istiyor

Hull City'de bir futbolcunun daha aracı devrildi!

Deniz Dönmezer, ocak ayında Hull City yolcusu

Enzo Fernandez: "Manchester City'de evimde hissediyorum"

15 Premier Lig kulübü, 'City düşsün' istemiyor!

Altyapıdan servet nasıl kazanılır? Real Madrid anlatıyor

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı






















