Galatasaray'a transfer önerisi: Conor Hourihane
Okay transferinde Celta'yı ikna edemeyen Aslan'a, Aston Villa'nın İrlandalı oyuncusu Conor Hourihane önerildi. Menajerler, 29 yaşındaki oyuncunun uygun bir bedelle Sarı-Kırmızılı formayı giyebileceğini yönetime iletti.
Seri ve Lemina'nın ayrılığı sonrasında orta sahaya iki takviye yapmak isteyen Aslan, İngiltere Championship ekibi Stoke City'den Oghenekaro Etobo'yu satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.
İkinci isim için milli oyuncu Okay Yokuşlu'yu düşünen Cim Bom yapılan görüşmelerden olumsuz yanıt alınmasının ardından alternatif isimlerle temas kurdu. Yönetime de sürpriz bir öneri geldi.
Maliyet araştırması başladı
İngiliz ekibi Aston Villa'da forma giyen İrlandalı orta saha Conor Hourihane menajerler tarafından Aslan'a önerildi. Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan İrlandalı oyuncunun uygun bir bedelle Sarı- Kırmızılılar'a gelebileceği bildirildi. Teknik direktör Fatih Terim'in yanıtını bekleyen yönetim bir yandan da maliyet raporu istedi. Eğer oyuncunun şartları uyarsa, Terim de tecrübeli isim için onay verirse yönetim transfer için harekete geçecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek

Bale: "Real Madrid'in 9 numaraya ihtiyacı var"

Paris Saint-Germain'e Hakimi'den kötü haber!

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!
























