Galatasaray'a sürpriz öneri! Murillo'nun yerine...
Kajer ve Murillo'da başarısız olan Galatasaray'a Arsenal forması giyen Mustafi'yi teklif ettiler.
Luyindama'nın sakatlığı sonrası hemen hemen sıfır maliyetli stoper arayışına çıkan Galatasaray'a menajerler aracılığıyla sürpriz bir teklif geldi.
MUSTAFI'DE SON KARAR TERİM'İN
Simon Kjaer ve Murillo ile ilgilenen sarı kırmızılı kulüp Kjaer'in talibinin çok olması (Sampdoria - Milan - Napoli) sebebiyle Danimarkalı stoperden vazgeçerken, Murillo'nun ise Cenova'da kalmaya karar vermesi Galatasaray'ın elini kolunu bağladı. Takıma mutlaka tecrübeli bir defans oyuncusu kazandırmak isteyen yönetime Arsenal forması giyen Shkodran Mustafi'nin önerildiği ortaya çıkarken, Arnavut asıllı stoper için son kararı Fatih Terim'in vereceği bildirildi.
İNGİLİZLER, MUSTAFI'NİN GİTMESİNİ İSTİYOR
3,5 yıldır Arsenal forması giymesine rağmen özellikle son iki sezondur oynadığı futbolla taraftarların bir hayli tepkisini çeken Mustafi'nin Mikel Arteta tarafından kesin olarak gözden çıkarıldığı belirtilirken, transferde resmi adımların atılması halinde İngilizlerin Galatasaray'a kesinlikle problem yaratmayacağı ifade edildi.
27 yaşındaki Mustafi 20 kez Almanya Milli Takım'ında görev aldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!






















