Galatasaray'a Saracchi, Onyekuru ve Sekidika müjdesi
10
MÜJDE; LİSANSI ÇIKTI
Galatasaray, Leipzig'den transferi Marcelo Saracchi'nin lisansını çıkarttı. 21 yaşındaki sol bek, Denizlispor maçında forma giyebilecek.
9
ONYEKURU DA TAMAM
Saracchi'nin ardından sıtma tedavisi gördüğü için Denizlispor maçında oynayamayacak olmasına rağmen Henry Onyekuru'nun lisansı da çıkarıldı.
8
SEKIDIKA OYNAYABİLECEK
Galatasaray, cuma günü saat 17:30 sularında devre arasında transfer ettiği üçüncü isim olan Jesse Sekidika'nın da lisansını çıkarttı. Nijeryalı futbolcu, Terim'in şans vermesi halinde Denizlispor maçında forma giyebilecek.
7
Bu arada Galatasaray, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 18. haftasında Yukatel Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
6
Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmana salonda yapılan core stabilizasyon hareketleriyle başlandı.
5
Antrenmanın devam eden bölümünde Türkiye Kupası’nda Çaykur Rizespor’a karşı tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı.
4
Diğer oyuncular ise kumda kuvvet çalışması ve interval koşular gerçekleştirdi.
3
Antrenmanın ana bölümünde pas oyunu ve sınırlı alanda çift kale oyun oynandı.
2
Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
1
Sivasspor'un eski oyuncularından Pini Balili, Galatasaray'ın sabah yaptığı antrenmanı takip etti
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler, Elche maçında kendi yarı sahasından attı!

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"





















