Galatasaray'a Podolski ve Carole'den iyi haber
Galatasaray'a Trabzonspor maçı öncesi Lukas Podolski ve Lionel Carole'den iyi haber geldi.
Galatasaray'a, Spor Toto Süper Lig'de 18 Mart Cumartesi günü Trabzonspor'la oynayacağı maç öncesi Lukas Podolski ve Lionel Carole'den iyi haber geldi.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Podolski ve Carole'ün sakatlıklarından kurtularak takımla çalıştığı belirtildi.
Sakat futbolculardan Ahmet Çalık, Semih Kaya ve Nigel de Jong'un kendilerine hazırlanan özel program dahilinde çalıştığı, Eren Derdiyok, Aurelien Chedjou ve Hakan Balta'nın ise tedavilerine devam edildiği aktarıldı.
Diğer futbolcuların ise pas çalışmalarıyla başladığı antrenmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla tamamladıkları kaydedildi.
Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!























