Galatasaray'a mı geliyor?
Galatasaray'ın sol bek adaylarından olan Granadalı Guilherme Siqueira, takımdan ayrılacağını açıkladı.
Webaslan Dış Haberler
Takımdan ayrılacağını belirten 27 yaşındaki futbolcu "Son 3 yılda Granada'da gösterdiğim performans ile değerimin birdenbire yükseldiğini biliyorum. Granada Dünya futbolu için bir sıçrama tahtası olabilir. Ama bu sadece bana bağlı. Ben de artık ayrılma zamanının geldiğini düşünüyorum. Umarım her şey çabucak halledilir." ifadelerini kullandı.
Brezilya asıllı oyuncu İspanya Milli Takımı'nda oynayabilmek için girişimlerde bulunduğunu da söylerken, "İspanyol pasaportu için bekliyorum. Madrid'deki konsolosluktan gelecek habere bağlı. Granada'nın avukatları süreci hızlandırıyor. Bunu İspanyol Milli Takımı'nda oynayabilmek için yapıyorum.
Öte yandan Sambacı'nın takım arkadaşı Hasan Yebda, oyuncunun Real Madrid'e gitmesini istediğini söylerken, "Umarım Real Madrid'e gider. Çok iyi bir oyuncu olduğunu burada oynarken kanıtladı" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in Nico Paz için planı!

Casemiro için transfer rekabeti!

Paris Saint-Germain'in lig maçına erteleme!

Rodri'den Real Madrid'e yeşil ışık!

Arsenal'den Khvicha Kvaratskhelia harekatı!

Yamal'ın babası Nasraoui: "Kalitesinin yüzde 20'sini göstermedi"

Xabi Alonso'nun Liverpool'a şartı!

Bayern Münih'ten Olise'nin geleceği hakkında açıklama!

Vinicius Junior'dan geleceği için açıklama!

La Liga'da ayın golü Arda Güler'den!























