Galatasaray'a menajer oyunu
Galatasaray'ın yeni sezonda kadroda tutmak istediği Bruma'ya menajer engeli çıktı. Portekizli'nin menajeri Balde, yüksek komisyon geliri için oyuncuyu PSV'ye satmak istiyor. Sarı kırmızılı yönetimle masaya oturan Balde, "Artık burada devam etmek istemiyoruz" dedi.
Hürriyet

Galatasaray'ın bu sezon kadroda tutmak istediği Bruma'nın kafasını menajeri karıştırdı. Manajer Catio Balde, 21 yaşındaki Portekizli'yi, yüksek komisyon için G.Saray'dan koparmak istiyor. PSV'nin Bruma için yaptığı teklifi de kendisi getiren menajer Balde, 5.5 milyon Euro'luk yeni teklife de "Hayır" diyen Galatasaray'a rest çekti.
'BABAM GİBİDİR O NE DERSE O OLUR'
Balde "Teklifi kabul edin. G.Saray'da devam etmek istemiyoruz" dedi. Yönetim de Bruma'ya "Ayrılmak istiyor musun" diye sordu.
Portekizli'nin cevabı da "Menajerim babam gibi. O ne derse benim için geçerlidir" oldu. G.Saray da PSV'den 8 milyon Euro talep etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord'a Japon stoper

Dzeko'dan Fiorentina'ya, merhaba golü!

Dusan Tadic, Atletico Madrid'e doğru!

Liverpool'da Chiesa belirsizliği!

Liverpool'dan dev transfer hamlesi: Hugo Ekitike imzaya çok yakın

Xabi Alonso: "Sahadaki beynim olacak"

Manchester United, Senne Lammens için temasa geçti

Lunin Real Madrid'de kalıyor

Rashford, Barcelona'ya imzaya gidiyor

Alexander Isak, Newcastle'da kalacak!
