Galatasaray'a kötü haber: Uzatıyor...
Galatasaray'ın hem ikinci stoper hem de ön libero olarak kadroya katmak istediği Daniel Carriço'ya Sevilla yeni kontrat önerdi.

Galatasaray'ın hem ikinci stoper hem de ön libero olarak kadroya katmak istediği adaylar arasında yer alan Daniel Carriço için Sevilla'dan hamle geldi.
Sevilla sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Olympiakos'un da gündemindeki Portekizli yıldızına yeni anlaşma teklifinde bulundu.
SERBEST KALMA MADDESİ 15 MİLYON EURO
Endülüs merkezli spor gazetesi Estadio Deportivo'da yer alan habere göre; Türkiye'den Daniel Carriço için resmi bir transfer teklifi geldi. Sevilla, bu transfer teklifine cevaben Carriço'nun serbest kalma maddesinin 15 milyon euro olduğu ve bu rakamın altına oyuncuyu satmayacaklarını ilettikleri yazıldı.
Yine aynı habere göre; Daniel Carriço için bu yaz birçok takımdan daha teklif geldiği ve Sevilla'nın tüm kulüplere aynı cevabı verdiği belirtildi. Sevilla'nın Carriço'yu bu sezon da takımda tutmak istediği ve bu nedenle transfer için pazarlık dahi yapmadığı öne sürüldü.
Sporting Lizbon altyapısından yetişen 27 yaşındaki Daniel Carriço, Temmuz 2014'te Reading'ten Sevilla'ya 1.8 milyon euro karşılığıda transfer olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Guardiola, Kulüpler Dünya Kupası için sabırsızlanıyor

Milan'dan Leao için 70 milyon euro'luk karar!

Borja Sainz konuştu: Athletic Bilbao!

Marotta: "Inzaghi ayrılık kararını finalden sonra aldı!"

Nemanja Matic 4 maç ceza aldı!

Manchester City, Reijnders için mutlu sona çok yakın!

Granit Xhaka'dan geleceği için açıklama!

Atalanta, Ivan Juric'i göreve getirdi!

Ange Postecoglou dönemi sona erdi!

Luis Enrique'nin istediği Türk yıldız
