Galatasaray'a Kadewere önerisi!
Lyon'un yeni sezon planlamasında olmayan Tino Kadewere, Galatasaray'a önerildi. Okan Buruk onay verirse transfer için harekete geçilecek.
Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor... Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'a menajerler vasıtasıyla gelecek sezon Lyon tarafından kadroda düşünülmeyen Tino Kadewere önerildi.
26 yaşındaki Zimbabveli golcü için son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek. Eğer Buruk, Kadewere için olumlu rapor sunarsa harekete geçilecek.
Ana mevkii santrfor olan Kadewere, her iki kanatta da görev yapabiliyor. Lyon formasıyla 53 maça çıkan Zimbabveli, 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
FRANSIZLAR DOĞRULADI
Fransız basını da bu transfer olayını doğruladı. Lyon'un oyuncuyu kadroda düşünmediğini ve Kadewere'ye kulüp arandığının altını çizen Fransızlar, "Kadewere'nin geleceği belirsiz" açıklamasını yaptı.
2020 ocak ayında Le Havre'dan 12 milyon euroya transfer edilen Zimbabveli oyuncu, beklentilerin çok uzağında kalmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!


























