Galatasaray'a Japon ziyaretçi
Yuto Nagatomo transferinden sonra Galatasaray'a adeta ''Japon akını'' oldu. Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor mücadelesinde Japon basın mensupları Galatasaray'lı Nagatomo'yu izlemeye gelmişti, şimdiyse Japonya'nın İstanbul Başkonsolosu ziyarette bulundu.
Japonya'nın İstanbul Başkonsolosu Norio Ehara, Galatasaray'ı ziyaret etti.
Ehara, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve takımın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo ile bir araya geldi.
Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ehara, İstanbul'da çok sayıda Japon'un yaşadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"İstanbul'da 1400 kadar Japon oturuyor. Ben, bütün Japonları temsil ederek Nagatomo'ya tebriklerimi iletmek için ve bundan sonra onun için elimizden geleni yapacağımızın mesajını vermek için geldim. Dünyaca ünlü Nagatomo, Galatasaray'a geldi, bu çok güzel bir şey. Galatasaray'da çok başarılı olmasını istiyor ve ümit ediyoruz. Aynı zamanda Türkiye'nin futbol dünyasında da çok etkileyici bir sonuç çıkartabileceğine inanıyorum."
Yuto Nagatomo ise Ehara'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben eskiden Galatasaray'ı çok seviyor ve tutuyordum. Şimdi bu değerli takıma transfer oldum. Bu takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Galatasaray için elimden geleni yapıp, katkıda bulunmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı



















