"Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum"
Galatasaray ile 450. maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, Antalyaspor maçı sonrasında konuştu.

Antalyaspor maçıyla birlikte 450. Resmi maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, karşılaşma sonrası GS TV'nin sorularını yanıtladı. Sabri Sarıoğlu'nun sözleri ise şöyleydi:
"Galatasaray camiasına elimden geldiğinde hizmet etmek istiyorum. 450. maçıma çıktım. Umarım daha nicelerine çıkarım."
"Bugün güzel bir galibiyet aldık. İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Kendi özeleştirimi de yapayım iyi performans gösteremedim. Kazanmayı bildik. Takımı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Galatasaray'a yakışan galibiyet oldu. Şampiyonluk en büyük hedefimiz."
"GALİBİYETTE EN BÜYÜK PAY TARAFTARIN"
"Stadı dolduran taraftara çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır dolu tribünlere oynamamıştık. Onların desteği çok önemli. Bu galibiyette de en büyük pay onların. İnşallah böyle dolu tribünlere oynamaya devam ederiz."
"Bülent Korkmaz'ın rekorunu kırmak zor. Elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum. Bu katkı sadece saha içinde olmaz. Çok kaliteli bir ekibiz. Herkes oynamaya hazır durumda. Bugün ben başladım yarın başkası başlayabilir. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
