"Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum"
Galatasaray ile 450. maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, Antalyaspor maçı sonrasında konuştu.
Antalyaspor maçıyla birlikte 450. Resmi maçına çıkan Sabri Sarıoğlu, karşılaşma sonrası GS TV'nin sorularını yanıtladı. Sabri Sarıoğlu'nun sözleri ise şöyleydi:
"Galatasaray camiasına elimden geldiğinde hizmet etmek istiyorum. 450. maçıma çıktım. Umarım daha nicelerine çıkarım."
"Bugün güzel bir galibiyet aldık. İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Kendi özeleştirimi de yapayım iyi performans gösteremedim. Kazanmayı bildik. Takımı tebrik ediyorum. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Galatasaray'a yakışan galibiyet oldu. Şampiyonluk en büyük hedefimiz."
"GALİBİYETTE EN BÜYÜK PAY TARAFTARIN"
"Stadı dolduran taraftara çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır dolu tribünlere oynamamıştık. Onların desteği çok önemli. Bu galibiyette de en büyük pay onların. İnşallah böyle dolu tribünlere oynamaya devam ederiz."
"Bülent Korkmaz'ın rekorunu kırmak zor. Elimden geldiğince katkı sağlamak istiyorum. Bu katkı sadece saha içinde olmaz. Çok kaliteli bir ekibiz. Herkes oynamaya hazır durumda. Bugün ben başladım yarın başkası başlayabilir. Önemli olan Galatasaray'ın başarısı"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

























