"Galatasaray'a gidebilirdim..."
West Ham United'ın yıldız futbolcusu Alex Song, Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe'e önemli açıklamalarda bulundu.
- WEBASLAN DIŞ HABERLER - West Ham United'ın yıldız futbolcusu Alex Song, Fransa'nın ünlü gazetelerinden L'Equipe'e önemli açıklamalarda bulundu.
Sezon başında Barcelona'dan West Ham United'a kiralık olarak giden yıldız futbolcu için Galatasaray da transfer girişimlerinde bulunmuş ancak anlaşma sağlanamamıştı.
Konu hakkında açıklama yapan Song, "İtalya'dan Napoli'ye, Fransa'dan Marsilya'ya ya da Türkiye'den Galatasaray'a gidip Şampiyonlar Ligi'nde oynayabilirdim. Ancak önceliğim İngiltere'ye dönmekti" ifadelerini kullandı.
Yıldız futbolcu, "Benim için ailem çok önemli. Burada mutluyuz. Hangi tercihin daha iyi olacağını bilemiyorum ama şu anda işler yolunda gidiyor" diyerek pişman olmadığını dile getirdi.
Kamerunlu futbolcu eski takımı Arsenal'e geri dönmek istediğini ancak Londra temsilcisinin kendisini istemediğini sözlerine eklerken Cesc Fabregas'ın Chelsea'ye transfer olmasının kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu'nun hocası Hürzeler'den uzun vadeli imza

Tchouameni, Valverde'yi hastanelik etti

Süle, 30 yaşında futbolu bırakıyor!

Rafael Leao için transfer kararı; gönderiliyor!

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"


























