Galatasaray'a gelmek için her yolu deniyor!
Diagne ve Mitroglou’nu renklerine bağlayan Cimbom transferin son gününde Emre Mor için tüm kozlarını oynayacak. Aslan genç yıldızı 1.5 yıllığına kiralamak istiyor.
Takvim
Forvet hattını Mbaya Diagne ve Mitroglou'nu transfer ederek güçlendiren Galatasaray transferin sonu gününde Celta Vigo'lu Emre Mor için yoğun bir mesai harcayacak.
Sarı- Kırmızılılar, İspanyol ekibinde 3 kez kadro dışı kalan 21 yaşındaki kanat oyuncusu için 1.5 yıllık kiralama teklifi yaptı.
GELMEK İSTİYOR
Sarı-Kırmızılılar, Emre Mor'un Galatasaray'a gelmeyi istemesini fırsata çevirerek Milli futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor.
Emre'nin kendisini Milli Takıma alan Fatih Terim'le çalışmak istediği ve bu yüzden transfer için Celta Vigo yönetiminden kolaylık istediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























