"Galatasaray'a gelirken korkuyordum"
Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Milan Baros, önemli açıklamalarda bulundu.
Bir dönem Galatasaray forması giyen Çek forvet Milan Baros, Türkiye'ye gelmeden önce düşüncelerini ve sarı kırmızılı kulüple olan kariyerini değerlendirdi.
Baros; "Galatasaray'ın bana teklif yaptığını duyunca ilk başta biraz korktum. Çünkü, Türkiye'de oynayan çok az Çek oyuncu vardı ve onların kariyerleri de hiç iyi gitmemişti. Birkaç kötü ay geçirmişler ve sonra ülkeden ayrılmışlar. Ancak, içimden dedim ki; "Galatasaray çok büyük bir kulüp ve her zaman şampiyonluk için oynuyor. Her sene Şampiyonlar Ligi'nde varlar" Ondan sonra da teklifi kabul ettim ama hala biraz korkuyordum." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da geçen kariyerini de değerlendiren Çek yıldız; "4 harika yıl geçirdim ve İstanbul'a gittiğim, o kadar kaldığım için çok mutluyum. Türkiye Ligi'ni kazandık, pek çok gol attım ve harika zamanlar geçirdim" diyerek sözlerini noktaladı.
Milan Baros, Real Madrid'in yeni teknik direktörü olan eski hocası Rafa Benitez'in de başarılı olacağına inandığını belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama























