Galatasaray'a forvet için bonservis belirlediler
Galatasaray'ın forvet transferi adayları arasında yer alan Aliou Badji için kulübü Djurgarden, bonservis ücretini belirledi.
İsveç Ligi ekiplerinden Djurgarden, Galatasaray'ın forvet transfer listesinde yer alan 21 yaşındaki Senegalli forvet Aliou Badji'nin bonservis fiyatını açıkladı.
İsveç basınının haberine göre Galatasaray ve Rennes'in transfer etmek istediği Badji için Djurgarden, 2.5 milyon euro bonservis ücreti belirledi.
''ONDAN PARA İSTİYORUZ''
Djurgarden Sportif Direktörü Bosse Andersson, İsveç'ten fotbollsthlm sitesine konu hakkında konuşurken ''Siz 2.5 milyon diyorsunuz. Ne kadar ücret istediğimiz hakkında bir şey diyemem ama kesinlikle ondan para kazanmak istiyoruz.'' sözlerini kullandı.
''BENDEN İSTEDİKLERİNİ ALIRLAR''
Geçtiğimiz günlerde Djurgarden'den ayrılmak istediğini söyleyen 21 yaşındaki Senegalli forvet, ''Umarım takımdan ayrılırım ama şu an için hiçbir şey bilmiyorum. Henüz benim için gelmiş iyi bir teklif yok. Hem benim için hem de Djurgarden için transfer olmam çok önemli. Kulübüm de beni satıp iyi para kazanabilir. Bence benden istediği paraları alacaklar.'' şeklinde konuşmuştu.
Bu sezon İsveç'te 32 maça çıkan Badji, 10 gol ve 3 asistlik bir performans gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam























