Galatasaray'a derbi öncesi müjde!
Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Sneijder, Eren, Carole ve Hakan'ın, 27 Şubat'taki Beşiktaş maçına yetişeceği belirtildi. Tudor derbiye çok farklı bir kadro çıkaracak.

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesinde sakat futbolculardan iyi haberler geldi. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları nedeniyle Rize'de forma giyemeyen Sneijder, Eren Derdiyok, Carole ve Hakan Balta'nın 27 Şubat'taki Beşiktaş derbisinde sahadaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi.
Sağlık ekibinin yoğun tedavi uyguladığı bu futbolcuların dünkü idmanda yer almaları teknik heyetin yüzünü güldürdü. Sneijder, Eren ve Carole takımla birlikte çalışırken Hakan Balta düz koşu yaptı. Teknik direktör Tudor'un da bu oyuncuların durumunu yakından takip ettiği belirtilirken Rize maçına göre çok farklı bir kadro sahada olacak.
Taktik zamanı
Bir günlük iznin ardından derbi hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılılarda, Rize maçında sergilenen mücadeleci futbolun teknik heyeti memnun ettiği belirtildi. Geçtiğimiz 3 gün yükleme antrenmanları yaptıran Tudor'un, bu hafta Beşiktaş maçına yönelik taktik ağırlıklı bir program uygulayacağı belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler'den Celta Vigo ağlarına müthiş gol!

Lazio, deplasmanda tek golle güldü!

Arda Güler, Real Madrid'de 11'de!

Musrati attı, Monaco 3 golle kazandı!

Barcelona, 'El Clasico' öncesi hata yapmadı

Perisic'in şovu ile PSV, zirve takibini sürdürdü!

Inter, zirve yarışını bırakmadı

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!
