Galatasaray'a büyük gelir! Haydi Aslanlar...
Yeni başkan Mustafa Cengiz’in “Destek lafta olmaz, eylem sözle olmaz” ifadesi camiayı harekete geçirdi. .

Galatasaray'da seçimin ardından birlik- beraberlik ruhu en üst düzeye çıktı. Sarı pusula ile yarışan ve başkan seçilen Mustafa Cengiz'in "Destek lafla olmaz, eylem sözle olmaz" sözleri sarı-kırmızılı taraftarlarda geniş yankı buldu.
Başta twitter olmak üzere sosyal medya üzerinden birleşen Galatasaraylılar "YellowFriday" (Sarı Cuma) etiketiyle bir kampanya başlatarak yarın için herkesi GS Store'lardaki ürünleri almaya çağırdı.
Taraftarın bu çağrısı kısa sürede yayılırken camia içinde 7'den 70'e büyük yankı buldu. Galatasaraylılar önceki gece internet üzerinden siparişlerden başlayarak GS Store'lardaki ürünleri tüketmeye başladı.
Türkiye genelindeki 94 mağazada 4 gün boyunca yapılacak satışlardan ciddi manada gelir elde edilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılıların yeni yönetimi resmi hesaplarından taraftarın başlattığı kampanyaya destek verirken gözler G.Saray'ın Osmanlıspor'u ağırlayacağı Cumartesi gününe çevrildi.
MAÇ GÜNÜ REKOR
Yönetim hafta sonu izni ve maç günü sebebiyle Cumartesi satışlarda patlama bekliyor. 4 günlük kampanya sonrasında hedeflenen rakam ise 10 milyon TL'le ulaşmak. Taraftarın başlattığı bu kampanya yönetimin elini bir nebze de olsa rahatlatacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
