Galatasaray'a Belhanda'dan kötü haber!
Galatasaray'da Konyaspor maçı öncesinde sakatlık yaşayan ve antrenmanları kaçıran Younes Belhanda'nın oynamasının zor olduğu belirtildi.
Galatasaray'da Belhanda iki gündür bel ağrıları nedeniyle takımla beraber antrenmana çıkamazken, Konyaspor maçı için olumsuz haber geldi. Bel ağrıları nedeniyle endoskopik enjeksiyon tedavisi uygulanan Faslı oyuncu dünü de dinlenerek geçirirken, yarınki Konyaspor maçında görev yapmasının zor olduğu öğrenildi.
Teknik kadronun yıldız futbolcuyu riske etmeyerek, Selçuk İnan'a şans vermesi bekleniyor.
Diğer taraftan geçirdiği operasyon nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Feghouli dünkü antrenmanda hazır bir görüntü çizdi. Cezayirli futbolcunun Konya'ya karşı ilk 11'de oynaması bekleniyor.
Salonda core stabilizasyon hareketleriyle başlayan dünkü antrenmanda sarı-kırmızılılar daha sonra koordinasyon sürat çalışması ve beşe iki dar alanda pas çalışması yaptı.
İdmanın ana bölümünde şut ve sonuçlandırma çalışması gerçekleşti. Emre Taşdemir de takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hakan'dan inanılmaz gol, Inter'den farklı başlangıç

Brentford'tan Tottenham'a ilk haftada ağır darbe

Inter'in ilk golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Napoli, Chelsea'den Badiashile'yi kiraladı

Inter'den Lautaro Martinez'e izin yok!

Everton, lige galibiyetle başladı

Ipswich Town, Premier Lig'e 3 puanla başladı

Nkunku'dan Leipzig'e transferine yeşil ışık

Luciano Spalletti'den Kenan Yıldız açıklaması!

Michael Carrick: "Bu yenilgi bizi yıkmayacak"
























