Galatasaray'a 8 milyonluk kadro dışı faturası!
Galatasaray elinden çıkaramadığı oyunculara 8 milyon euro ödeyecek
Galatasaray, kadro dışı bıraktığı oyuncularını ayrılmaya ikna edemeyince, yaklaşık 5 milyon Euro'luk bir zararla baş başa kaldı.
Nigel de Jong'a 2.5 milyon Euro, Hakan Balta'ya 1 milyon 250 bin Euro, Umut Gündoğan'a 1 milyon 800 bin TL ve Endoğan Adili'ye ise yıllık 250 bin Euro ücret ödemek zorunda olan Sarı-Kırmızılılar'ın, bu oyuncuları kadro dışı bırakma operasyonu da bir işe yaramadı.
NIGEL DE JONG KESİN KALDI!
Kadro dışı bırakılmalarına karşın gitmeyi reddeden bu oyunculardan özellikle De Jong, Avrupa'da transfer döneminin 1 Eylül'de kapanması nedeniyle elde kaldı.
Diğer oyuncular için Türkiye'deki 8 Eylül tarihi son bir şans olarak görülürken, bu isimlerin kendilerine daha düşük ücret teklif eden kulüplere gitmek yerine, sözleşmelerinin fesh edilip paralarını bu şekilde tahsil etmeyi bekledikleri ifade edildi.
Sarı-Kırmızılılar, kadro dışı bırakılmasa da kendilerine kulüp bulamayan Tarık Çamdal ve Donk'un takımda kalması halinde 8 milyon Euro'luk bir faturayla karşı karşıya kalacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!

Borussia Dortmund'da imza için geri sayım: Joane Gadou
























