Galatasaray'a 3. Norveçli: Elyounoussi
Kadrosunda iki Norveçli Midtsjö ve Omar Elabdellaoui bulunan Galatasaray, Southampton formasını giyen Muhammed Elyounoussi'yi listesine ekledi. Yönetimin, İngiliz kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi.

Kerem ve Yunus'un kötü sezon başlangıcı sonrası kanat bölgesini takviye etmek için girişimlere hız veren Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim girdi. Sarı- Kırmızılılar, Premier Lig ekibi Southampton'da forma giyen Muhammed Elyounoussi için harekete geçti.
VATANDAŞLARI DEVREDE
Alınan bilgilere göre yönetim sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Norveçli yıldızın kulübü ve menajeriyle temasa geçti. Galatasaray'ın iki Norveçli oyuncusu Midtsjö ve Omar'ın da bu transfer için devreye girdiği ve vatandaşları Elyounoussi'yle görüşme yaptığı belirlendi. 2018 yılında Basel'den 18 milyon Euro karşılığında Southampton'a transfer olan 28 yaşındaki futbolcu ardından iki sezon boyunca Celtic'te kiralık oynadı. Geçen sezon Southampton formasıyla iyi bir çıkış yakalayan Elyounoussi, Premier Lig'de 30 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı.
HOCASIYLA SORUN VAR
Bu sezon 3 maçta sadece 61 dakika süre alabilen Norveçli yıldızın Avusturyalı teknik direktör Ralph Hasenhüttl ile sorunlar yaşadığı öne sürülüyor. Her iki kanatta ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Muhammed Elyounoussi, Norveç milli takımının formasıyla 45 maçta görev alıp rakip ağlara 9 gol bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'de Ederson yerine Gianluigi Donnarumma

Paris Saint-Germain'de siyasi ayrılık!

Loic Bade, Sevilla'dan Leverkusen'e!

Bournemouth'tan 17.2 milyon euro'luk satış!

Chelsea'de Xavi Simons ısrarı

Liverpool'dan yeni hamle: Isak

UEFA Süper Kupa sahibini buluyor!

PSG, Illia Zabarnyi transferini açıkladı

Bayer Leverkusen, Ernest Poku transferini açıkladı

Xabi Alonso'nun Arda Güler planı!
