Galatasaray zirvenin tek sahibi
22 puanla liderlik koltuğunda oturan Okan Buruk'un öğrencileri, Süper Lig'in ilk 8 haftasında istatistikleri alt üst etti. Maç başı 3 gol atan Aslan; şans yaratma, ceza sahasında topla buluşma, gol beklentisi ve bitiricilikle farkını ortaya koydu.
Süper Lig'de son iki sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu yıl da zirveyi kaptırmadı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ilk 8 haftada topladığı 22 puanla milli araya liderlik koltuğunda girdi.
Rakamlar, Aslan'ın performansının sırrının hücumda yattığını ortaya koydu. Maç başına 3 gol atan Galatasaray, hücum istatistiklerinde ligdeki rakiplerini geride bırakmasını bildi.
LİDERLİK TESADÜF DEĞİL!
Okan Buruk ve öğrencileri, maç başı rakip ceza sahasında topla buluşma (31,2) gol beklentisi (16), penaltısız gol beklentisi (14,5), yaratılan net şans (49) ve maç başı isabetli şut (6,8) gibi istatistiklerde zirveyi kaptırmadı. Sarı-kırmızılılar, bitiricilik yüzdesinde (%17,6) Süper Lig'in en iyisi oldu. Böylece 8 maçın 7'sini kazanan ve 22 puan toplayan Galatasaray'ın neden zirvede olduğu kanıtlanmış oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Real Sociedad'a karşı 4 gollü zafer!

Ollie Watkins, Al-Hilal yolcusu!

Newcastle United, Nico Gonzalez'i açıkladı

Aston Villa, Nicolas Jackson'u kadrosuna katıyor

PSG'de Ousmane Dembele'ye yeni sözleşme

Chelsea'ye Emiliano Martinez önerisi

Como, Willy Kambwala'yı duyurdu!

Manchester City'den rekor imza: Ayyoub Bouaddi

Juventus'u yıkan haber: Kenan Yıldız

İngiltere'de yılın futbolcusu Bruno Fernandes




























