Galatasaray zirve yaptı
Beşiktaş'ı 2-0 yenen Galatasaray, şampiyonluk yolunda önemli bir adım atarken, performans olarak da son dönemin en iyi performansını sergiliyor.
Webaslan.com
Cesare Prandelli'nin yerine teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesiyle farklı bir hava yakalayan Galatasaray, Süper Lig'de 7 sezon sonra ilk kez 33. haftayı 76 puanla kapamayı başardı. Sarı-kırmızılı takım daha önce 2007/2008 sezonunun 33. haftasını 76 puanla kapamayı başarmıştı. Galatasaray o dönemden sonra 2011/2012 sezonunda 74 puan toplayabilmişti. Hamza Hamzaoğlu önderliğindeki sarı-kırmızılı takım 2014/2015 sezonunun 33. haftasını 76 puanla kapayarak önemli bir başarıyı tekrarlamış oldu.
EN FAZLA GALİBİYET...
Galatasaray 2007/2008 sezonundan sonra ilk kez 33. haftayı 76 puanla kaparken, aynı zamanda sarı-kırmızılı takım 33. hafta itibariyle son 8 sezonun en fazla galibiyet sayısına da ulaşmayı başardı.
HABER: Gökmen OLGUN


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma'dan Pellegrini için imza hamlesi

Crystal Palace'ta Glasner ile ayrılık yükleniyor!

Edin Dzeko için sürpriz transfer gelişmesi!

Türk derbisinde Semih Kılıçsoy, Kenan Yıldız'ı üzdü

Arsenal, Nottingham Forest karşısında kayıp yaşadı!

Napoli, tek golle 3 puanı hatırladı!

Lens, liderliği bırakmıyor; üst üste 9!

Vedat Muriqi, Bilbao'ya patladı!

Arda Güler, İspanyolları hayran bıraktı!

Chelsea, Rosenior ile lige galibiyetle başladı!





























