Galatasaray Zenit'ten Neto'yu transfer listesine ekledi
Galatasaray, Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Zenit'te forma giyen defans oyuncusu Neto ile ilgileniyor.
Galatasaray için Neto iddiası! Transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'ın Maicon'un ardından stoper bölgesine bir transfer daha yapma ihtimali bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın Maicon'un yanına düşündüğü isimlerden birinin de Neto olduğu ortaya çıktı.
Francesco Acerbi'nin transferinden maliyet nedeniyle vazgeçen Galatasaray'ın, Zenit forması giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Luis Neto ile ilgilendiği belirtildi. Portekiz ve İtalya basınına da yansıyan haberde Zenit'in yeni teknik direktörü Roberto Mancini'nin de ayrılığa onay verebileceği belirtildi.
İtalyan futbolunu yakından takip eden Tudor da, Siena döneminden tandığı bir isim olduğu için Neto'yu tercih edebilir.
2013 yılında Siena'dan Zenit'e transfer olan Neto, geride bıraktığımız sezonda Rus temsilcisi ile 25 lig maçında görev yaptı.
Neto'nun Zenit ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

De Laurentiis Konuştu: Osimhen gerçeği ve futbolda devrim planı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaray açıklaması

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor

Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü

Obi Mikel'den Chelsea'ye sert tepki!

Premier Lig'de kaleler şaştı!

Leeds United, Old Trafford'da 45 yıl sonra kazandı!

























