Galatasaray Yönetimi'ne Göksel Gümüşdağ çağrısı
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, kulüp üyeliği bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ konusunun genel kurulda tartışılması gerektiğini dile getirdi.
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takımın yönetime bir çağrıda bulundu.
Eşref Hamamcıoğlu, Medipol Başakşehir Başkanı aynı zamanda Galatasaray üyeliği bulunan Göksel Gümüşdağ'ı kastederek ilginç ifadeler kullandı.
Sosyal medyadaki paylaşımında Eşref Hamamcıoğlu ''Rakip kulüp ve bağlı şirketleri yöneticilerinin aynı zamanda Galatasaray'a üye olmalarını bir çıkar çatışması olarak değerlendiriyorum. Eğer kendileri üyeliklerini bırakmayacaklarsa, yönetimimizin bu konuyu Genel Kurul'a getirerek gereğini yapmasının uygun olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi

Jose Mourinho, Borussia Dortmund'dan istedi!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Rafael Leao'dan Al Hilal'e ret!
























