Galatasaray Yönetimi'ne Göksel Gümüşdağ çağrısı
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, kulüp üyeliği bulunan Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ konusunun genel kurulda tartışılması gerektiğini dile getirdi.

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı takımın yönetime bir çağrıda bulundu.
Eşref Hamamcıoğlu, Medipol Başakşehir Başkanı aynı zamanda Galatasaray üyeliği bulunan Göksel Gümüşdağ'ı kastederek ilginç ifadeler kullandı.
Sosyal medyadaki paylaşımında Eşref Hamamcıoğlu ''Rakip kulüp ve bağlı şirketleri yöneticilerinin aynı zamanda Galatasaray'a üye olmalarını bir çıkar çatışması olarak değerlendiriyorum. Eğer kendileri üyeliklerini bırakmayacaklarsa, yönetimimizin bu konuyu Genel Kurul'a getirerek gereğini yapmasının uygun olacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, Donnarumma'ya kavuştu!

Thiago Alcantara, Barcelona'ya geri döndü!

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!
