Galatasaray yönetiminden nezaket ziyaretleri
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve beraberindekiler, Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Adalet Bakanı Gül ve Yargıtay Başkanı Cirit'i ziyaret etti.
Anadolu Ajansı

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Dinç Üner ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Ankara'da nezaket ziyaretleri gerçekleştirdi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Galatasaray heyeti ilk olarak Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Yargıtay 8. Hukuk Dairesi Başkanı Fahri Akçin de yer aldı.
Mustafa Cengiz, Dinç Üner ve Abdurrahim Albayrak, Yargıtay ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Galatasaray heyeti, son olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü ziyaret etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla, sahasında Elche ile yenişemedi

Real Madrid'de Antonio Rüdiger sakatlandı

Thomas Frank'ten "Mola" önerisi!

Postecoglou: "Heyecan verici futbolu seviyorum"

Manchester derbisinde kale Altay Bayındır'ın!

Inter'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması!

Arne Slot'tan Chiesa için açıklama!

Adrien Rabiot'tan Jonathan Rowe itirafı!

Premier Lig'de ayın oyuncusu Grealish

Chelsea'ye Delap'tan kötü haber!
