Galatasaray, Yasin Öztekin'in sözleşmesini uzatacak

İki sezon önce kazanılan 3 kupalı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Yasin Öztekin, Galatasaray'la sözleşmesini uzatmak için adeta gün sayıyor.  

Galatasaray, Yasin Öztekin'in sözleşmesini uzatacak

2014- 15 sezonunun başında K.Erciyes'ten transfer edilen 30 yaşındaki oyuncu Yasin öztekin, 3 sezonda Muslera ve Selçuk'la birlikte en istikrarlı oyuncu olarak dikkat çekti.

Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre Bruma'nın gidişiyle kanat alternatifleri azalan Dursun Özbek yönetimi Yasin'in bir yıllık sözleşmesini uzatıp, başarılı oyuncunun maaşında da 600-700 bin Euro civarında iyileştirme yapmayı planlıyor.

Senelik 1 milyon 150 bin Euro alan ve maç başına da 10 bin Euro kazanan Yasin'le 2+1 yıllık yeni kontrat yapılması düşünülüyor.

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Kazanılan şampiyonluğun ardından kendilerine zam yapılacağının sözünün verildiğini ancak bunun yerine getirilmediğini düşünen Yasin'in eski menajeri, Dursun Özbek yönetimine ateş püskürmüştü.

Birkaç ay önce ise menajerini değiştiren Yasin, şimdi Ahmet Bulut ile yöneticilerin yapacağı görüşmelerin sonuçlanmasını bekliyor.





Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler