Galatasaray, yabancı sınırı için hamle yaptı!
Galatasaray, TFF'nin yabancı sınırı ile ilgili kararına itiraz edildiğini açıkladı.

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili alınan kararın iptali için TFF Tahkim Kuruluna başvurdu.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonunun 8 Temmuz 2020 tarihli yabancı sınırlamasıyla ilgili kararının iptali için, kulübümüz tarafından TFF Tahkim Kurulu Başkanlığı'na itirazda bulunulmuştur." ifadesi kullanıldı.
"BÖYLE YAPMAK LAZIM"
Galatasaray'ın itirazını Mehmet Demirkol beIN Sports ekranlarında yorumladı.
Demirkol: "Galatasaray'ın itirazından bir şey çıkmaz ama böyle yapmak lazım. Karşı çıktığın bir şeye, 'Biz karşı çıkmıştık' demek lazım. Kime sorsan karşı çıkıyor ama kimsenin sesi çıkmıyor. 14 yabancı devam ediyor gibi gözüküyor ama fiilen yapamazsın. Mecburen 4-5 yabancıyı göndermen lazım, bu da ciddi maliyet." yorumunu yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!
