Galatasaray, Weghorst için harekete geçti!
Galatasaray, Hollandalı golcü Wout Weghorst'un transferi için girişimlere başladı.
Galatasaray'da Mauro Icardi'yi yedeklemesi beklenen Bakambu ve Halil Dervişoğlu da bekleneni veremedi.
BAKAMBU YERİNE WEGHORST
Cimbom, devre arasında Bakambu ile yollarını ayırmayı planlıyor. Bakambu'nun yerine ise Hoffenheim'da kiralık oynayan Wout Weghorst için girişimlere başlandı.
GALATASARAY'A GELMEYE HAZIR
31 yaşındaki golcünün bonservisi Burnley'de bulunuyor. Hollandalı oyuncu, Galatasaray'a gelmeye hazır.
Weghorst, daha önce Beşiktaş'ta forma giydiği için Türk futbolunu yakından tanıyor. Okan Buruk da bu sebeple Weghorst'u Icardi'yi yedekleyecek en uygun isimlerden birisi olarak görüyor.
MENAJERİ AÇIKLAMIŞTI
Weghorst'un menajeri, geçtiğimiz günlerde oyuncusuna Galatasaray'ın ilgisi olduğunu belirtmişti.
Wout Weghorst, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Siyah-beyazlılarda oynadığı 18 maçta 9 gol, 4 asist kaydetti.
Devre arasında Manchester United'a kiralanan Weghorst, yarım sezonda sadece 2 kez fileleri havalandırabildi. Manchester United'ın bonservisini almadığı oyuncuyu bu kez Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim kiraladı.
Weghorst, Hoffenheim formasıyla 11 maçta 3 kez gol sevinci yaşarken, 1 de gol pası verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"


























