Galatasaray ve Nottingham Bakayoko'yu istiyor!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko'ya ilgisi olduğu yazıldı.  

Galatasaray ve Nottingham Bakayoko'yu istiyor!
Fotoğraf : AA

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da yeni bir gelişme yaşandı.

Sky İtalya'da yer alan habere göre; Galatasaray ve Nottingham Forest, Milan forması giyen Tiemoue Bakayoko ile ilgileniyor.

Haberde İtalyan ekibi Milan'ın hareketli bir transfer dönemi geçirmesinin beklenmediği belirtilirken, Bakayoko'nun satılması durumunda eksik bölgelere takviye yapacağı kaydedildi.

Bonservisi Chelsea'de bulunan Fransız oyuncuya şu ana kadar herhangi bir teklifin gelmediği ve Galatasaray ve Nottingham'ın Bakayoko ile ilgilendiği yazıldı.

Serie A devi Milan'ın Chelsea ile anlaşılması durumunda transferde kolaylık sağlayacağı belirtildi.

28 yaşındaki başarılı orta sahanın sözleşmesi Haziran 2023'te sona erecek. Kiralık sözleşmesi sona erdiğinde yeniden Chelsea'ye dönecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler