Galatasaray ve Liverpool, Wamangituka için yarışıyor
Fransız basınından yansıyan bilgilere göre Galatasaray, Liverpool ve Benfica, Paris FC'nin yıldız golcüsüyle ilgileniyor.
Le Parisien, Galatasaray'ın Paris FC'de forma giyen genç golcü Silas Wamangituka'yi transfer etmek için sıraya giren kulüplerden olduğunu iddia etti.
19 yaşındaki Kongolu oyuncu geçen sezon Fransa 2. Ligi'nde 11 gol ve 2 asistle oynadı.
Fransız medyası, Belçika kulübü Brugge'ün radarında olan Kongolu genç oyuncuyla son dönemde Liverpool, Benfica ve Galatasaray'ın da ilgilenmeye başladığını duyurdu.
DEĞERİ 3 MİLYON EURO
Pazartesi günü Paris FC ile yeni sezon çalışmalarına başlayacak olan oyuncunun kulüpte uzun süre kalamayacağını belirten le Parisien, "Geçen sezon takımın en golcü iki oyuncusundan biri olan Silas Wamangituka'nın bu sezon takıma katkı sağlamaya devam etmesi zor. Çünkü onu isteyen birçok kulüp var" değerlendirmesini yaptı. Genç oyuncunun piyasa değeri ise 3 milyon euro olarak gösterildi.
GRUJiC'E PİYANGO
Alman basını Hertha Berlin'de geçen sezon kiralık forma giyen Marko Grujic'te en iyi teklifi veren takımın Galatasaray olduğunu iddia etti. Liverpool'a dönmesi halinde forma şansı bulması zor olan oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takıma gitmesinin güçlü ihtimal olduğu belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta Kenan Yıldız krizi!

Zeki Çelik'in yeni adresi Juventus olabilir!

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli























