''Galatasaray ve diğer iki kulübü reddettik''
Carole'den sonra yine rotasını Fransa'ya çeviren Galatasaray'ın, Tardieu'nun transferi konusunda Sochaux'dan olumsuz cevap aldığı açıklandı.
WEBASLAN DIŞ HABERLER - Sochaux Teknik Direktörü Peter Zeidler Galatasaray'ı reddettiklerini açıkladı. Daha önce scout ekibinin önerisiyle Fransa'dan Lionel Carole'yi kadrosuna katan Galatasaray'ın Florian Tardieu için de teklif yaptığı ortaya çıktı.
Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un da ilgilendiği Florian Tardieu hakkında teknik direktörü Peter Zeidler de kısa bir açıklama yaptı.
Peter Zeidler, Lyon'un yakından ilgilendiği Tardieu'yu ellerinde tutmak istediklerini söylerken daha önce gelen 3 teklifi reddettiklerini ''Bu sezon Florian Tardieu için bize Galatasaray, Mezt ve Guingamp'dan gelem 3 teklifi kabul etmedik. Ancak satmamız gerekirse de, yerini dolduracağız'' sözleriyle dile getirdi.
25 yaşındaki orta saha Florian Tardieu bu sezon Sochaux formasıyla Fransa Ligue 2'de 35 maçta forma giyerken 2 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Tardieu'nun sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

























