Galatasaray ve Beşiktaş peşine düştü
Berlusconi - Galliani ikilisinin yeni takımı Monza, Polonya'daki performansıyla dikkat çeken Danimarkalı golcü Christian Gytkjaer transferinde sona gelmişken Beşiktaş ve Galatasaray'ın da oyuncu için temaslarını sürdürdüğü aktarılıyor.
Fanatik

Yeni sezon için forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine bu kez Danimarkalı golcü Christian Gytkjaer'in geldiği belirtildi. Fakat 31 Temmuz'da serbest kalacak oyuncu için İtalyan ekibi Monza'nın transferi bitirmek istediği aktarılmakta.
İtalyan basını, Berlusconi - Galliani ikilisinin yeni takımı Monza'nın flaş transfer hamlelerinden biri olarak Gytkjaer'i kadrosuna katmaya çok yaklaştığını aktarıyor. Pianeta Serie B'nin haberine göre ise Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray da oyuncuyu kadroya katmak adına istekli durumdalar.
30 yaşındaki golcü bu sezon Lech Poznan formasıyla toplamda çıktığı 38 maçta 27 gol, 3 asist ile yıldızlaşmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!

Erling Haaland: "Yeterince iyi değildik, açlığımız azaldı"

Wirtz'ten kariyer itirafı: "Konfor alanımdan çıkmak istiyorum"

Liverpool'un büyük hedefi Alvarez!

Manchester United'da Bruno'ya izin yok!
