Galatasaray ve Başakşehir, PFDK'ye sevk edildi
TFF Hukuk Müşavirliği, Galatasaray ve Başakşehir'i çeşitli sebeplerden PFDK'ye sevk etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de 4 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamada, ligin 24. hafta maçlarında yaşanan disiplin ihlalleri nedeniyle Galatasaray, Medipol Başakşehir, Fraport TAV Antalyaspor ve Hes Kablo Kayserispor'un çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildiği belirtildi.
Açıklamada, Yukatel Denizlispor ile yapılan müsabakada kırmızı kart gören BtcTurk Yeni Malatyaspor'un Zimbabveli savunma oyuncusu Teenage Hadebe'nin kural dışı hareketi nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildiği bildirildi.
Fraport TAV Antalyaspor'un antrenörleri İbrahim Dağaşan ile Şakir Özkayımoğlu'nun tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.
TFF Hukuk Müşavirliğinin, TFF 1. Lig'den Bursaspor, Eskişehirspor, Cesar Grup Ümraniyespor ve Altay'ı da çeşitli sebeplerle disipline gönderdiği ifade edildi.
Öte yandan Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan'ın tedbirsiz, yeşil-beyazlı futbolcu Abdullahi Shehu'nun da tedbirli olarak PFDK'ye sevk edildiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lautaro Martinez: "Barcelona beni istedi"

Gabriel Jesus'tan transfer itirafı

Mac Allister'dan yeni sözleşme itirafı

Domenico Tedesco'ya iki maç ceza!

Real Betis'ten Fransa'da üç gollü zafer!

Manchester City, Erling Haaland ile Porto'yu yıktı!

Real Madrid, Inter'in hatalarını affetmedi, ilk yarı fişi çekti

Borussia Dortmund, Villarreal'e karşı ikinci yarı açıldı!

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi'nde büyük onur!

Acun Ilıcalı: "Las Vegas'ı ayaklarına getireceğim!"






















