Galatasaray vazgeçti, Premier Lig'e gidiyor
Galatasaray'ın yaz aylarında transfer gündemine gelen Mbwana Samatta için Newcastle United ve West Ham devre arasında harekete geçiyor.
Webaslan Dış Haberler
Geçtiğimiz yaz Galatasaray'ın uzun süre transfer gündeminde yer alan ancak Radamel Falcao ihtimalinin belirmesi üzerine rafa kaldırılan Genk'in forveti Mbwana Samatta için İngiltere'de transfer gündemi oluştu.
BBC'nin haberine göre Newcastle United ve West Ham, devre arasında TYanzanyalı golcüyü kadrolarına katmak için girişimde bulunacak.
Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a karşı da ağları sarsan 26 yaşındaki golcünün sözleşmesinde 12 milyon euroluk bir serbest kalma bedeli olduğu ve İngilizlerin bu maddeyi devreye sokmaya hazırlandığı kaydedildi.
Geçen sezon 25 golle Belçika Ligi'nin gol kralı olan Samatta, bu sezon 13 maçta 6 kez ağları sarstı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!

Mastantuono, Fiorentina'ya gidiyor

Jadon Sancho, 10. Lig ekibinde antrenmana çıkıyor!

Ajax'tan Mika Godst için 45 milyon euro'ya ret

Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri





























