Galatasaray, UEFA’yı böyle ikna edecek!
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, finansal fair play kıskacından kurtulduklarını ve UEFA'dan randevu talep ettiklerini, bunun da ekim veya kasımda gerçekleşeceğini açıklamıştı.
G.Saray Başkanı'nın ‘UEFA planı' ortaya çıktı. Nyon'a giderek UEFA yetkilileri ile önümüzdeki 4 sezonun planlamasını yapacak. Buna göre, bu sezon atılan imzaların önümüzdeki 4 sezon için geçerli olacağını planlayan G.Saray, 65 milyon Euro olan mevcut maaş sınırını 15 milyon daha aşağı çekerek 50 milyon Euro'ya indirecek.
4 YILLIK MALİ PLAN
Özbek’in, önümüzdeki yıl mayıs ayında yapılacak seçimli genel kurulu da düşünerek, kendisi dışında seçilebilecek başkan ve yönetim kurulunun G.Saray'ı zora sokacak hamleler yapmaması için, maaş sınırı olarak 50 milyon Euro'yu belirlediği öğrenildi.
UEFA ile yapılacak görüşmelerin dikkat çekici detaylarından biri de şu: Finansal fair play çerçevesinde UEFA'ya “Futbolcu satmadan futbolcu almayacağız” garantisi de verilecek. Bu madde, 4 yıllık mali plan dosyasının içine eklenecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City, Premier Lig'e yükseldi!

Hull City'ye Premier Lig'e çıkma maçı öncesi taşlı saldırı

Acun Ilıcalı: "Mucize için son bir adımımız kaldı"

Manchester United'da Bruno Fernandes'e büyük onur

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

Liverpool'dan Muhammed Salah'a veda mesajı!

Real Madrid'den resmi ayrılık açıklaması!

İtalya'da Kenan Yıldız'a büyük onur!

Nico Paz için Inter yalanlaması!

Patrick Vieira'dan Real Madrid itirafı

























