Galatasaray tribünlerini soğuk hava durduramadı
Galatasaray seyircisi, soğuk, rüzgarlı ve karlı havada takımını yalnız bırakmadı.

Süper Lig'de haftanın kapışmasında Galatasaray'ı, Trabzonspor karşılaşmasında taraftarları yine yalnız bırakmadı.
Sezon başından beriNef Stadı'nda tribünleri dolduran Sarı-Kırmızılılar, dün akşam İstanbul'daki soğuk, rüzgarlı ve karlı havaya da aldırış etmedi.
Satışa çıkan tüm biletleri tüketen Galatasaraylılar, tribünlere adeta akın etti.Daha ilk dakikadan itibaren Trabzonspor'un şok etkisi yaratan golüne rağmen seyirciler, yaptıkları tezahüratlarla oyuncuları motive etti.
Coşkuyu hep artırdılar
Mücadele boyunca desteğini bir an olsun kesmeyen ev sahibi ekibin taraftarları, zorlu maçta muhteşem bir atmosfer yarattı.
Aslan'ın attığı gollerin ardından coşkusunu daha da artıran tribünler, bu önemli galibiyette 12. Adam görevini başarıyla yerine getirdi. Resmi açıklamaya göre karşılaşmayı tamı tamına 48 bin 656 seyirci izledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Uçtu uçtu Sane uçtu!

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!
