Galatasaray, transferden vazgeçti: Senne Lammens
Kaleci transferi için arayışlarını sürdüren Galatasaray, Senne Lammens'in bonservis bedelini öğrenince girişimlerini durdurdu.
Webaslan Dış Haberler
Fotoğraf : Imago
Galatasaray'da yeni sezon öncesi kaleci transferi çalışmaları tüm hızıyla sürerken, listede yer alan isimlerden biri için beklenmedik bir gelişme yaşandı.
Fernando Muslera'nın takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların gündeminde Senne Lammens bulunuyordu. Ancak Belçika ekibi Antwerp'in talepleri, transferin önünde engel oldu.
Sacha Tavolieri'nin aktardığı bilgilere göre Antwerp, 24 yaşındaki file bekçisi için 20 milyon euro bonservis bedeli ve 5 milyon euro bonus istedi.
GALATASARAY VAZGEÇTİ
Galatasaray yönetimi, bu rakamı yüksek bulunca Lammens transferi için yürütülen görüşmeleri sonlandırdı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"




























