Galatasaray, transferden vazgeçti: Maxim De Cuyper
Galatasaray, Club Brugge'nin Maxim De Cuyper için 16 milyon euro istemesi sonrası bu transferden vazgeçti. Sarı-kırmızılılarda sol bek için gündeme gelen son isim Monaco'dan Ismail Jakobs oldu.
Sabah
Transfer dönemi bitmeden önce kadrosuna yeni bir sol bek transferi yapmak isteyen Galatasaray'da çalışmalar devam ediyor.
Sarı-kırmızılılarda sol bek çalışmaları kapsamında gündeme gelen isimlerden biri Club Brugge forması giyen Maxim De Cuyper olmuştu.
Belçika temsilcisinin 23 yaşındaki futbolcu için 16 milyon euro talep ettiği ve Galatasaray'ın bu talep sonrası transferden vazgeçtiği öğrenildi.
Galatasaray'da sol bek transferi için gündeme gelen son isim Monaco'dan Ismail Jakobs oldu.
Sarı-kırmızılılar, Monaco'ya 1 milyon euro kiralama, 9 milyon euro zorunlu satın alma ve 2 milyon euro da bonus maddeler içeren bir teklif paketi sundu ve Fransız ekibinden gelecek cevabı beklemeye geçti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli sahasında Torino'ya şans tanımadı!

Bayern Münih evinde zorlanmadan kazandı

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son dakikada güldü!

Arda Güler farkı: Real Madrid'de zirvede!

Antoine Griezmann'dan transfer kararı!

La Liga'da takımlar "retro forma" ile sahada

Real Madrid'e "taraftarlarının ırkçı davranışları" nedeniyle para cezası

Real Madrid'de, Mbappe krizi!

Manchester United'da Bruno Fernandes'e yeni kontrat!

Robert Lewandowski: "Büyük golcü olmayı akademide öğrenemezsiniz"
























