Galatasaray Trabzonspor'un yıldızını istiyor
Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı. Kadroya Türk oyuncu takviyesi yapmak isteyen Galatasaray gözünü Abdulkadir Ömür'e çevirdi.

Abdulkadir Ömür'ün Trabzonspor macerası noktalanıyor. Sezon sonunda Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanan Abdulkadir Ömür'e, Galatasaray kancayı taktı! Yerli oyuncu sayısını arttırmak isteyen Galatasaray çareyi Abdulkadir Ömür transferinde buldu.
Galatasaray'ın, Abdulkadir Ömür için "para+takas" şeklinde bir paketle Trabzonspor'a teklif götüreceği belirtildi. Karadeniz ekibinin, Mustafa Muhammed ve Olimpiu Morutan gibi isimlere ilgisinin bulunması, Galatasaray'ın bu transferde önünü açabileceği kaydedildi.
TRABZON TAKASA SICAK BAKMIYOR
Trabzonspor yönetiminin takasa sıcak bakmadığı, parasal bir teklif karşısında düşünebileceği vurgulandı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önümüzdeki sezon uygulanacak 8+3 kuralı nedeniyle yerli oyuncu transferine önem göstermek istiyor. Bu doğrultuda Abdulkadir Ömür'ün bonservisiyle transferi konusunda ısrarcı davrandığı söylendi.
29 MAÇTA 2 GOL
Bu sezon Trabzonspor formasıyla 29 resmi maça çıkan Abdulkadir Ömür, 2 gol ve 5 asistlik bir performans ortaya koydu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco Barcelona'dan Ansu Fati'yi kiraladı

Hakan Çalhanoğlu'ndan Martinez ve başkan Marotta'ya cevap

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!
