Galatasaray Tete'yi 3 milyon euroya bitiriyor
Galatasaray, Ajax'ın ardından Hollandalı sağ bekle de prensipte anlaştı... Tete'nin menajeri Mino Raiola birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek sözleşme ayrıntılarını görüşecek.
Takvim
Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray'ın yeni sağ beki çok büyük bir ihtimalle Kenny Tete olacak...
Sarı-Kırmızılılar, Ajax'ın ardından Hollandalı yıldızla da prensipte anlaştı. 3 milyon euro ödenecek Kenny Tete'nin dünyaca ünlü menajeri Mino Raiola önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle sözleşme ayrıntılarını görüşecek.
Sarı-Kırmızılıların Ajax'a bonservis bedeli olarak 3 milyon Euro önereceği, 21 yaşındaki Tete ile de 1.5 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Kısa süre önce Inter'in de transfer gündemine giren genç futbolcu Tudor'un en çok istediği isimlerin başında geliyor. Tete, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"























